Ghita Munteanu – Radacina mea e in sat

Ghita Munteanu – Radacina mea e in sat Ghita Munteanu “recidiveaza” cu un nou cantec care merge pana la inima romanilor, de data aceasta cu dedicatie pentru toti cei care au plecat in strainatate pentru un trai mai bun, dar care nu au uitat ca radacina lor este acasa, in satul sau orasul de unde au pornit ei. Un cantec numai bun de ascultat de Citeste tot si asculta

Puiu Codreanu – Am o mandra crasmarita

Puiu Codreanu – Am o mandra crasmarita O melodie foarte frumoasa de dragoste din partea lui Puiu Codreanu pentru toti aceia dintre noi care au avut sau au o mandra sau iubita crasmarita. Pentru ca de multe ori asta e cel mai drag lucru care te face sa ajungi intr-un bar sau intr-un local: “mandra crasmarita” care te serveste cu drag.

Varu Sandel si Suzana Toader – Eu is seful strazilor

Varu Sandel si Suzana Toader – Eu is seful strazilor Un duet tare dragalas intre cei doi mari interpreti de muzica etno ai Ardealului: Varu Sandel si Suzana Toader. Este o melodie pe care sa o dedicati imediat cand sunteti opriti in trafic tuturor politistilor care si-au “permis” sa faca acest lucru. Numai sa aveti grija ce-i ptopuneti sa nu “va bage la dare de Citeste tot si asculta

Ghita Munteanu, Varu Sandel, Tinu Veresezan si Puiu Codreanu – Sunt copil de Romanie

Ascultati o super melodie romaneasca care reuneste pe cativa dintre cei mai in voga artisti/interpreti de muzica populara din Romania: Ghita Munteanu, Varu Sandel, Tinu Veresezan si Puiu Codreanu. Mesajul melodiei este unul foarte emotionant si ne indeamna sa nu uitam ca suntem romani si sa iubim aceasta tara pentru ca noi suntem copiii ei!

Varu Sandel si Suzana Toader – Politista

Varu Sandel si Suzana Toader – Politista Stii o prietena de-a ta politista? Arata-i melodia asta. Varu Sandel canta impreuna cu Suzana Toader o tare indragita melodie in stilul lor amuzant. Viata trebuie luata in gluma si in clipele astea mai serioase, in care poate am facut o greseala in trafic si politista tocmai ne-a taxat!