Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu – Constantine, Constantine

Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu – Constantine, Constantine Melodia “Constantine, Constantine” este una foarte indragita si a fost interpretata de o multime de artisti. In videoclipul acesta ii puteti urmari pe Mariana Ionescu Capitanescu si pe Constantin Enceanu, interpretand celebrele versuri. Daca va place varianta acestori artisti, va invitam sa o dedicati cuiva drag.

“Constantine, Constantine” în înterpretarea “Haiducilor din Mereni”

“Constantine, Constantine” în înterpretarea “Haiducilor din Mereni” Ansamblul etnofolcloric Haducii din Mereni interpreteaza melodia “Constantine, Constantine”. Ce parere aveti despre aceasta interpretare? Va invitam sa ne spuneti parerea intr-un comentariu si sa o dedicati cuiva drag!

ROXANA MAG – Cântă cucu’ bată-l vina | Constantine, Constantine |

ROXANA MAG – Cântă cucu’ bată-l vina | Constantine, Constantine | live în pădure Roxana Mag, nascuta in Banat, este absolventa a facultatii de drept si pasionata de folclor, pe care il urmeaza in paralel cu meseria de jurist. In acest videoclip interpreteaza 2 melodii cunoscute si indragite de catre noi toti, “Canta cucu, bata-l vina” si “Constantine, Constantine”.

Andra canta muzica populara live la Radio Zu

Andra canta muzica populara live la Radio Zu Indragita cantareata Andra interpreteaza live la Radio Zu melodii cunoscute din folclor. Melodiile sunt in aceasta oridine, Blestem , Canta cucu, Constantine-Constantine si Lie Ciocarlie. Va invitam sa ne spuneti care este melodia voastra preferata si sa le dedicati cuiva drag.