Fuego – Ce seara minunata

Fuego – Ce seara minunata O varianta extrem de frumoasa a melodiei “Ce seara minunata” interpretata aici de catre cantaretul cu numele de scena Fuego. Cele mai indragite albume ale lui se gasesc pe site-ul eMAG, de unde le puteti achizitiona la un pret foarte bun. Va invitam sa dedicati aceasta melodie unei persoane dragi!

Gheorghe Serac – Pe langa plopii fara sot

Versurile marelui nostru poet national capata si mai multa emotii in interpretarea magistrala a artistului Gheorghe Serac. “Pe langa plopii fara sot” este o romanta de referinta a cantecului romanesc, care a fost interpretata de-a lungul vremii de multi artisti romani. Click aici pentru o interpretare magistrara la nai a aceleiasi melodii de catre Nicolae Zamfir.

Gheorghe Zamfir – Pe langa plopii fara sot (instrumental)

“Pe langa plopii fara sot” este o romanta veche inspirata din versurile lui Mihai Eminescu, cel mai mare poet al Romaniei. Gheorghe Zamfir, un alt mare artist roman, de departe cel mai mare naist al nostru, duce aceasta melodie catre o interpretare originala, folosindu-se de instrumentul care l-a consacrat.

Nicolae Furdui Iancu – Să-mi cânţi cobzar

Nicolae Furdui Iancu – Sa-mi canti cobzar Una din cele mai vechi romante ale folclorului romanesc interpretata magistrat de catre Nicolae Furdui Iancu intr-un mod in care nu are cum sa nu te miste daca stii vibra pe muzica populara si pe romante romanesti. Daca ai avut momente in care te-ai simtit al nimanui, aceasta este melodia care iti alina necazurile.

Ileana Sărăroiu – De ce oare eu te-am cunoscut

Ileana Sărăroiu – De ce oare eu te-am cunoscut. “De ce oare eu te-am cunoscut” una dintre cele mai frumoase romante, interpretata  de renumita interpreta de muzica populara si romante din Muntenia, Dambovita, Ileana Sărăroiu – renumita pentru vocea sa grava, numai buna pentru interpretat romante.